Pro-hulpverleners

                            Bijstaan ouder(s)            Bijzondere
                                Jeugdhulp                        Jeugd
                                    Vrijetijdsaanbod               Vakanties

T.: (+32) (0)499 24 54 36

Bankrekening: IBAN BE55 0015 0850 9644   

E-mail: info@bijeva.be

 Armoedebestrijder    

PARTNERSCHAPPEN

zorgpartner Stichting Pelicano

Dienst Sociale Zaken Huis van Zijne Majesteit de Koning

Europa Kinderhulp

Iedereen verdient vakantie

Politie en BiJeVa slaan handen in elkaar

Professionele hulpverleners die als bemiddelaars een extraatje willen gunnen aan een gezin in armoede


Hoe werkt het: bent u als werknemer in contact met gezinnen die het echt heel moeilijk hebben en gunt u deze gezinnen een extraatje?

Meld u dan via aanmeldformulier aan als bemiddelaar door voor elk gezin apart het formulier in te vullen. U krijgt dan van ons een eenmalige Aanbeveling Code per gezin toegestuurd, deze Aanbeveling Code dient u aan de door u geselecteerde gezinnen te geven die zij in hun registratie bij BiJeVa vzw dienen te vermelden.


Registreren bij BiJeVa kunnen de ouders ofwel met hun eigen unieke emailadres via Registreren en Inloggen op onze website ofwel met het sturen van het sms’je: 'Aanbeveling Code ......,

Anny bel mij eens' naar 0499 24 54 36 (gsm-nr. bezielster Anny De Windt).


De gezinnen vernemen dus van u dat zij via uw bemiddeling een extraatje kunnen aanvragen bij BiJeVa vzw en hoe zij dat kunnen doen.

Middels deze Aanbeveling Code kunnen we de gezinnen aan de organisatie/instelling waar u als hulpverlener werkt koppelen. Verder kunnen wij, indien wij na onze babbel met het gezin het nodig vinden, ook bij de organisatie/instelling checken of het gezin daar inderdaad als cliënt (nog) staat ingeschreven. In voorkomend geval verifiëren wij hiervoor alleen de naam, het adres en de namen/leeftijden van de kinderen.


Wij attenderen u er graag op dat bij deze werkwijze uitsluitend het gezin effectief uitmaakt of het een extraatje wenst. De bemiddelaar noch zijn/haar werkgever geeft enige persoonsgebonden informatie aan BiJeVa vzw!

Copyright BiJeVa vzw 2017 -  MZ: Katsraat 15 - 9340 Lede -  Vestigingsadres: Hazestraat 71 - 9620 Zottegem -  KBO: 0885.644.048 - RPR Dendermonde