Educacontainer

                            Bijstaan ouder(s)            Bijzondere
                                Jeugdhulp                        Jeugd
                                    Vrijetijdsaanbod               Vakanties

T.: (+32) (0)499 24 54 36

Bankrekening: IBAN BE55 0015 0850 9644   

E-mail: info@bijeva.be

Recente beeldverslagen

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig, vindingsrijk en onderzoekend.


In de educa container van BiJeVa gaat het over spelen met ideeën, spelen met mogelijkheden en met de vraag 'Wat ... als?' We dagen de kinderen uit om vragen te stellen of creatieve ontwerpoplossingen te bouwen omdat hun eigen unieke vragen en verwonderingen zouden kunnen groeien.


En het gaat ook over lol en de vakantiemaatjes terug zien: nieuwe prikkels het vinden van nieuwe verbanden en vriendschapsbanden versterken.


Dat motiveert naar meer en levert een positieve bijdrage aan zelfvertrouwen.     

Om het brein fit en in balans te houden plannen we actief en gedisciplineerd tijd in om te ontfocussen. Drie periodes van 1 uur focussen worden afgewisseld met drie periodes van 15 miniuten ontfocussen. Daarin is het tijd om te lummelen, te droedelen, positief te mijmeren (dagdromen), te kliederen of zomaar wat te prutsen.


In BiJeVa's educa container stap je in een wereld waar van alles kan en waar ontdekking, verzinnen en maken de belangrijkste bezigheden zijn!

Copyright BiJeVa vzw 2017 -  MZ: Katsraat 15 - 9340 Lede -  Vestigingsadres: Hazestraat 71 - 9620 Zottegem -  KBO: 0885.644.048 - RPR Dendermonde